Over ons

Hoe uiteenlopend ook, bij verschillende werkzaamheden zal Kroon Bouw te allen tijde kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De bouwwerkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd door vakmensen.

Waar staat Kroon Bouw voor?

Kroon Bouw

Kwaliteit en tevredenheid

In Kroon Bouw vindt u een betrouwbare bouwpartner en teamspeler die zich onderscheidt in vakmanschap en flexibiliteit. Kwaliteit in combinatie met uw tevredenheid is onze doelstelling. Ieder bouwproject kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Persoonlijke benadering

Onze persoonlijke benadering kunt u terug vinden op ieder niveau. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u rekenen op een haalbaar, eerlijk en persoonlijk advies. Uw eisen en wensen zullen door ons naar een bouwplan vertaald en uitgevoerd met altijd een contactpersoon voor u.

Bouwen met Kroon Bouw

Uw eisen en wensen staan altijd voorop bij Kroon Bouw. U krijgt begeleiding gedurende het gehele bouwproces. Van het ontwerp in de tekenkamer, aanvraag van de bouwvergunning tot en met de oplevering van uw bouwproject.

Klanten komen bij mij met wensen of ideeën. Daar kan ik hen over adviseren, ik werk de plannen uit, regel de uitvoering en pak ook zelf de hamer op. Op die manier houd ik alles letterlijk en figuurlijk in de hand en daar bespaar ik ze heel veel gedoe mee.

Ted Kroon

Interview

Ted Kroon

Voor jezelf werken betekent klein beginnen. Kroon’s eerste klusje was het afschaven van een klemmende deur. “Maar van het een komt het ander en inmiddels ben ik groot genoeg om een heel woonhuis te kunnen bouwen.” Kroon werkt met een vaste ploeg andere vaklui waarvan hij er gemiddeld altijd wel 3 à 4 aan het werk heeft bij verschillende opdrachten. “Naast een enkel woonhuis doen wij vooral veel renovatie en groot onderhoudswerk. De hoofdmoot van ons werk is aan- en verbouw van woningen, keukens en badkamers. Tenslotte doen wij onderhoud aan bedrijfsgebouwen.”

“Een klant waarvoor je iets hebt gedaan komt later terug voor een andere klus. Dat kan een nog grotere klus zijn of juist iets kleiners. Dat maakt mij niet uit. Belangrijk is dat die eerste klus naar tevredenheid is afgehandeld.” En wat verwachten ze dan? “Kwaliteit voor een goede prijs. De kwaliteit komt uit mijn vakmanschap. De juiste prijs komt doordat ik veel zelf doe. Dus wat mijn ogen zien, kunnen mijn handen maken. Ik ben bereid daarvoor in mijn eigen tijd te experimenteren. In de uitvoering scheelt zelf doen de tijd om het aan een ander uit te leggen hoe het moet.” In zijn eigen – kunstig verbouwde – huis kan Kroon aan belangstellenden laten zien hoe goed dat uitpakt. “Ze zijn hier van harte welkom.”

“Sinds kort werk ik samen met een binnenhuisarchitecte. Zij schetst ideeën voor klanten die ik mag uitwerken. Een mooi recent project is een zwevende trap. Ik word heel blij van het bedenken van de onzichtbare constructie in de wand.” In zijn eigen huis maakte Kroon een binnenwand van glas en staal. “Zelf doen bleek 50% minder te kosten dan bestellen. Dat is een waardevolle ervaring voor andere klanten.”

Mooi werk is de laatste tijd ook het meedenken met klanten over verbouwen of verhuizen. “Ouderen hebben verbetering of herindeling van hun huis nodig. Dan adviseer ik over de mogelijkheden.” Door zijn werkwijze blijkt er dan meer mogelijk dan een klant verwacht had. “Daar doe je het voor.”

Herinrichting kerk - Kroon Bouw
Lijn - Kroon Bouw
Lijn - Kroon Bouw